Remitano Exchange Learn And Earn: Complete Course And Earn 2 RENEC Token Free

A well-known player in the bitcoin market called Remitano Exchange has started a learning program called “Learn And Earn.” The goal of this project is to teach people about cryptocurrencies and give them rewards for doing so.

  Remitano Exchange Learn And Earn : Complete Course And Earn 2 RENEC Token Free 

Reward:- 2RENEC Token Each User (2.5$)

Remitano Exchange:- Click Here

Only KYC verified user’s Loot

Get 1 RENEC upon course completion as a reward to encourage your learning spirit.

The course will help you raise your inner self-awareness, take control of your life, and create happiness. The course consists of 4 classes from foundation to advanced. The intermediate class is the second one. The intermediate class consists of 6 lessons, taking you through 6 fascinating topics:

How To Participate:- 

1. sabse pahale aapke ke pass Remitano exchange hona chahiye, Agar nahi hai to uper diye gaye link se Remitano Exchang me Account create kijiye . Usake bad niche dikhaye gaye teer ke nisan ko follow kare .

2. Usake bad pahale vale Join option par Click karen.

3. usake bad Quiz ka Ans den. & Ans Complete ke Bad Instant 1 RENEC Token mil jayega, jise Aap sell kar sakate hai

Remitano Exchange Learn And Earn Course Lesson 1  Quiz Answer 

Lesson 1: Breaking The Inner Self Barriers

Q1. Ans:- 6

Q2. Ans:- I fear criticism

Q3. Ans:- I lack knowledge

Q4. Ans:- I fear failure

Q5. Ans:- I lack conditions

Q6. Ans:- I have no visions

Q7. Ans:- I’m mediocre

Lesson 2:The 7 Comprehensive Wealth

Q1. Ans:- Introspective — Health — Relationship — Finance

Q2. Ans:- 7 comprehensive wealth

Q3. Ans:-  Quality — Material ability — Physical ability — Mental state — Wisdom — Personality — Capability

Q4. Ans:- Material and immaterial groups

Q5. Ans:- Dematerialize the material things

Q6. Ans:-  Be grateful and love to share knowledge

Lesson 3:4 Useful Principles

Q1. Ans:-  Light — Darkness; Question — Doubt — Awaken; Circle of Knowledge; Lesson — Comprehension — Enlightenment

Q2. Ans:- Bring the light in to dissipate the darkness (Enrich yourself then problems can be automatically solved)

Q3. Ans:-  It goes with what you desire

Q4. Ans:- Positive if I wish to resign as there isn’t self-development in this job, the company has unclear policies, and I can easily find a better job.

Q5. Ans:- Lessons — Enlightenment — Comprehension

Q6. Ans:- True

Q7. Ans:- Know — Known; Know — Forgotten; Aware — Unknown; Unaware — Unknown

Q8. Ans:- don’t understand — what we know / understand — what they know

Lesson 4: The Triangle Of Reality

Q1. Ans:- KNOW — BELIEVE — UNDERSTAND

Q2. Ans:- information — energy — material

Q3. Ans:- Ethics — Religion — Science / Religion — Science — Ethics

Q4. Ans:- Transform ourselves and our lives by changing our realities.

Lesson 5: The Formula Of Life

Q1. Ans:- cause — belief

Q2. Ans:- The desire to change others is the beginning of suffering, but the desire to change yourself is the beginning of happiness.

Q3. Ans:- Inner beliefs

Q4. Ans:- emptiness — no subject — emptiness

Q5. Ans:- Self-labelling

Q6. Ans:- label — position

Q7. Ans:- Identify what kind of person you want to be and strive for your goals

Lesson 6: The Human Structure

Q1. Ans:-  Truthfulness — Traits — Love — Body

Q2. Ans:- Hear, See, Say, Know

Q3. Ans:- What we hear, see, say, and know in a state that is not affected by any external factors distorting its inherence.

Q4. Ans:- Earth, Water, Air, Fire

Q5. Ans:- We don’t have to think, research, or imagine anything because it naturally exists in us. It doesn’t come from our thinking.

Q6. Ans:-  actively — peace and happiness — thoughts or imaginations

Q7. Ans:- Being in control of our introspective, emotions, and the choices of whether we should run after our problems and know when to stop if we do so

Lesson 7: 16 Human Personalities

Q1. Ans:- Action — Perception — Taking — Conscience

Q2. Ans:- External beauty — Money and Talent — Popularity — Taking time off — Consuming food and drinks

Q3. Ans:- Desire — An outrage — Fantasy

Q4. Ans:- Doubt — Arrogance — Clinging — Evil

Q5. Ans:- Personality — Greed — Perception — Wealth, Look, Fame, Eating, and Resting

Q6. Ans:- Eating — Anger — Outrage

Q7. Ans:- negative

4. Usake bad dusare vale Join option par click karen.

5. Usake Quiz ka Ans den. & Quiz complete ke bad Instant 1 RENEC Token mil jayega, jise Aap sell kar sakate hai 

Remitano Exchange Learn And Earn Course Lesson 2  Quiz Answer

Lesson 1: Wisdom

Question 1: Wisdom is the state of introspective awareness. How many levels of wisdom?

Ans:- 5

Question 2: What are the types of wisdom energy

Ans:- Grateful – Tolerance – Inner peace

Question 3: How does the one with wisdom material manifest?

Ans:- Simple – Happy – Trusting – Peaceful

Question 4: What is the first level of wisdom?

Ans:- It is the state of being aware of humans, stuff, events, phenomena, and situations that are RIGHT or WRONG, GOOD or BAD, TRUE or FALSE, SHOULD or SHOULDN’T

Question 5: What is level 2 of wisdom?

Ans:- It is the state of introspective awareness that the source of life comes from oneself.

Question 6: What is the third level of wisdom?

Ans:- It is the emptiness of  introspection, or natural state is neither right nor wrong. It is the state of being aware

Question 7: What is level 4 of wisdom?

Ans:- It is the natural knowledge of introspection. In other words, the natural state knows what to say and what to do to fit the situation.

Question 8: What is level 5 of wisdom?

Ans:- It is the pervasiveness of introspection.

Lesson 2: 6 types of people need to identify and treat well

Question 1: Who plays a crucial role in social relationships networking and has a reputable and quality social network?

Ans:- Network facilitator

Question 2: Who is the one whose presence helps us increase what we desire?

Ans:- God of wealth

Question 3: Who shares a good viewpoint, understanding, and lesson with us, from which our awareness can go beyond the arising problems?

Ans;- Master

Question 4: A person with a wide relationship network is eligible to be called a network facilitator.

Ans:- False

Question 5: Who is the one whose dream covers our dreams? They have wisdom, mental state, quality, personality, capability, or “life realms” that are really different beyond what we want to aim for.

Ans:- Guru

Question 6: Who helps us in a particular aspect or stage of life?

Ans:- Benefactor

Question 7: Who comes and takes on a certain part of our life?

Ans:- Talent

Question 8: Our fathers, mothers, spouses, children, relatives, and siblings are considered

Ans:- Primary benefactors

Question 9: The God of wealth only helps multiply our financial benefits.

Ans:- False

Question 10: You must be more mature than the age prescribed by society to attract

Ans:- Benefactor

Question 11: Go back to connect and inform them of your status, as well as to express your gratitude for their help is how you should treat

Ans:- Network facilitator

Question 12: How many special qualities a talent normally has?

Ans:- 8

Question 13: Who could be your god of wealth?

Ans:- Anyone in your life

Question 14: To become a master, which level of wisdom do you must achieve at least?

Ans:- 3

Question 15: Anyone in life can either be a road or a bridge. This is the must-have concept to become

Ans:- Benefactor

Question 16: Creating a habit of connecting with many people and being willing to lend your strength and social relationship is a factor to attract

Ans:- Network facilitator

Question 17: What do you need to attract talent?

Ans:-   Clear and big enough dreams

Lesson 3: 7 realms of life

Question 1: We are focusing on business and earning money to create a career for ourselves. Which level of the realm of life are we in?

Ans:- 3

Question 2: When you have success, health, and a harmonious family, which level of the realm of life have you reached?

Ans:- 5

Question 3: We are contributing to creating and building the culture by spreading the value of life to many others and the next generations. Which level of the realm of life are we in?

Ans:- 7

Question 4: We work as employees to get a salary to meet our fundamental needs. Which level of the realm of life are we in?

Ans:- 1

Question 5: When you are happy and have the desire and actions to make others happy, which level of the realm of life are you in?

Ans:-  6

Question 6: When you have a career and maturity, which level of the realm of life are you in?

Ans:- 4

Question 7: When you can develop and run a business based on your own work, which level of the realm of life are we in?

Ans:- 2

Question 8: Pursuing success is not necessarily successful, but pursuing maturity will certainly ?

Ans:- Be successful

Question 9: Working successfully but not being a successful person is only

Ans:- Temporary

Question 10: Being a successful person without working unsuccessfully is

Ans:- Temporary

Question 11: What level of the realm of life often easily attracts the great man to support and influence people in society?

Ans:- 7

Lesson 4: Understand Gratitude

Question 1: Mental state is:

Ans:- Inner emotional state

Question 2: People who can control their mental state are people:

Ans:- Who are actively decisive and responsible for their inner choices to control external circumstances.

Question 3: When facing a situation, people who can control their mental state

choose the ________ layer to

use the  layer to and use the layer to

Ans:- Love – deal with it / Traits -analyze and address it / Mind – welcome it

Question 4: People with mental state wealth can always keep their in the LOVE layer, TRAITS layer, and MIND layer. in the

Ans:- Appreciation and gratitude/Generosity/Happiness

Question 5: People with mental state wealth based on their inner grow and

Ans:- Appreciation and gratitude/ Generosity/Happiness

Question 6: We usually appreciate and be grateful for those who have helped us only once but resent the people around us who help us every day because we have formed the in our minds.

Ans:- Obviousness

Question 7: Appreciation – gratitude is:

Ans:- An inner emotional state Otowards things, events, or people.

Question 8: People who have appreciation – gratitude are those:

Ans:- Who always feel touched by things, events, or what others do for them and society.

Question 9: A person may cultivate the energy of appreciation – gratitude when others’ good deeds easily them.

Ans:- Touch

Question 10: A touching feeling:

Ans:- Arises when we receive what we think we do not deserve to have.

Question 11: The appreciation – gratitude will not exist when there’s the

Ans:- Obviousness

Question 12: That gratitude energy helps us what we have.

Ans:- Multiply

Question 13: We must appreciate hardship and dissatisfaction because we will have valuable lessons and experience through hardship and dissatisfaction.

Ans:- False

Lesson 5: Understand Tolerance

Question 1: The virtues that are close to tolerance (but are not tolerance) are:

Ans:- Forgiveness, Altruism, Liberality

Question 2: The part of the fault that we reduce corresponds to:

Ans:- Forgiveness, Altruism, Liberality, Tolerance.

Question 3: Tolerance is:

Ans:- The introspection state of not being attached to anything O that happens in mind due to the influence of external circumstances.

Question 4: Tolerance is the introspection state where stopped. and are Tolerant people have the introspection state and do not anything in the behavior of others.

Ans:- Greed, Perception, Attach

Question 5: According to the definition of UNESCO: Tolerance is of the differences of others in customs, habits, life conceptions, beliefs, religions, races, and actions. It is also for others to do something that we disagree with within a certain limit to direct them to self-awareness for the good (tolerance is not

Ans:- Respect, appreciation – acceptance – indulgence

Lesson 6: Understand the Inner peace

Question 1: Pleasure is an emotional introspective state when momentarily satisfying of

Ans:- Greed and Perception – Wealth, Beauty, Fame, Eating, and Resting

Question 2: When we buy a penthouse having beach view we’ve always dreamed of, we get:

Ans:- Pleasure

Question 3: Inner peace is:

Ans:- The state of introspective cognition, whereby Greed and Perception about Wealth, Beauty, Fame, and Eating are Left, Suspended, Stopped, and Ended.

 Question 4: It is a state of introspective cognition that derives from the in oneself or from Seeing, Hearing, Speaking, and Knowing without attaching to humans’ layer and layer.

Ans:- Truth – Traits – Love

Question 5: Those who receive in return the truth in themselves easily achieve inner peace in the mental state.

Ans:- True

Question 6: We help prosperous people and help difficult people

Ans:-  Should not

Understanding Inner Self – Creating Happiness: Advanced Class 1

Lesson 1: 7 givings creating merits in life

Question 1: What are the 7 Givings that create merits in life?

Ans:- Smiling Giving, Seeing Giving, Word Giving, Kindness Giving, Tolerance, Gratitude, Transferring Giving

Question 2: Smiling Giving is shown in:

Ans:- Smile and a friendly, approachable face

Question 3: Seeing Giving includes:

Ans:- Outside – Look, Inside – See

Question 4: Seeing Giving from inside is:

Ans:- Believe in good things and human transformation

Question 5: We should give words that:

Ans:- Help others to be happy, reduce sorrow and help them understand, raise the level of inner awareness, raise the level of wisdom.

Question 6: The pinnacle of Kindness Giving is:

Ans:-  “Giving without asking for return” – Sacrifice oneself to help people but not expect them to repay, instead reminds people to help others.

Question 7: Tolerance Giving is:

Ans:- Don’t look at other people’s faults, respect, understand, accept their differences, and direct them to the good in life.

Question 8: Gratitude Giving is:

Ans:- Sincerely grateful for what you have received from this life, and give it back as much as you can.

Question 9: Draw lessons for yourself and share with others when meeting people who make you hurt and unstable. This is the content of:

Ans:- Help in exchange of Revenge

Question 10: Transferring Giving is:

Ans:- Share with others the valuable lessons you have learned so that they can spread the same values as you to increase the benefits for society.

Question 11: Transferring Giving includes levels called: Choose the 

Ans:- Hard-working brings Bright Ways – Finance brings People – Kindness brings Leadership – Virtues spread the World

Lesson 2: Maturity and Success

Question 1: What is the general age of a mature person in society?

Ans:- 50-60 years old

Question 2: At what age do people often use social relations in exchange for life concepts

Ans:- 40-50 years old

Question 3: Before age 30, what do people usually focus on developing for themselves?

Ans:- Expertise

Question 4: From 30-40 years old, people often exchange for

Ans:-  Expertise – Social relationship

Question 5: From 40-50 years old, people often exchange for

Ans:- Social relationship – Life concepts

Question 6: A mature person must have 3 critical maturities in what ratio?

Ans:- Life concepts for 40%, Social relationships for 40%, and Expertise for 20%.

Question 7: To be mature in social relationships, you must thoroughly understand what concepts or reference systems?

Ans:- 6 types of people who need to be treated appropriately

Question 8: What can help you shorten the time to be mature in expertise?

Ans:- Goal and result-oriented thinking

Question 9: Successful people usually reach at least which realm of life?

Ans:- 4th realm of life

Question 10: According to experts’ statistics, the ratio of success factors is:

Ans:- 80% successful as a human being, 20% working successfully.

Question 11: Being the person others like to be around is the___ factor in the reality triangle of a successful person.

Ans:- Energy

Question 12: Which of the following statements is true about a person’s ability?

Ans:- Life concepts account for 40%, Social relationships 40%, Expertise 20%.

Lesson 3: Modesty

Question 1: Modesty is:

Ans:- An inner realization of human achievement. Acknowledge the strengths of others, and acknowledge that everything we are today is directly or indirectly thanks to the

Question 2: When we are immature, we should:

Ans:- Rise to let people see that you are capable and enthusiastic, which will make them foster and give you opportunities to develop.

Question 3: Adults without abilities, achievements, or many successes without humility are like the image of:

Ans:- Flat rice plant

Question 4: When we are immature after having been fostered, trained and achieved many achievements, then we must:

Ans:- Actively modest to other people

Question 5: The Ignorance Philosophy is shown through the act of:

Ans:- Recognizing the good of others, shown by raising your thumbs up (Like) to cheer, support and acknowledge them.

Question 6: “Borrowing words to support ourselves, protect ourselves” helps us:

Ans:- Maintain modesty, escape the trap of obvious forgetfulness of the communicator.

Lesson 4: Building social relationships

Question 1: Knowing only that person’s name and where they live is the characteristic of which level of relationship?

Ans:- Getting to know

Question 2: Having information about the other person I can quickly contact and meet up with when needed is the characteristic of which level of relationship?

Ans:- Familiarity

Question 3: Mentioning, thinking about, or interacting with that person brings joy to you. level of relationship is that? What

Ans:- Endearment

Question 4: At what level of relationship do you feel trustful and secure about the other person?

Ans:- Trust

Question 5: Applying the rule of 7 givings in life and holding people in your heart is the way to maintain what level of relationship?

Ans:- Intimacy

Question 6: Actively and fully trusting as well as accompanying with a mutual goal is the way to upgrade a relationship to which level?

Ans:- Intimacy

Question 7: Actively having fun and socializing with others through hobbies and passions to understand each other’s point of view in life is the way to upgrade to which level of relationship?

Ans:- Endearment

Question 8: Regular contact and meet-up is a way to upgrade to which level of relationship?

Ans:- Familiarity

Question 9: What is the crucial point of human relationships?

Ans:- Appreciation, gratitude, and inner peace with people

Question 10: Successful people usually reach at least which realm of life?

Ans:- 4

Question 11: According to experts’ statistics, the contributed ratio of success factors is:

Ans:- 80% successful in being humane, 20% successful in expertise.

Question 12: Being the person that others like to be around is which factor in the successful person’s triangle of reality.

Ans:- Energy

Question 13: Connect with people to trust (level 4) and get close to each other (level 5) to_

Ans:- Work and cooperate with them if there is a chance.

Lesson 5: Noble Personality Wealth

Question 1: A person with noble personality wealth has a complete set of emotional and inner cognitive states with how many elements?

Ans:- 9

Question 2: People with expressions of joy, hope, faith, wisdom, gratitude, love, tolerance, humility, and truthfulness belong to which factor in noble personality wealth’s triangle of reality?

Ans:- Materialization

Question 3: “Other people like to be around” belongs to factor in the personality richness’ triangle of reality.

Ans:- Energy

Question 4: What is the focus of the noble personality wealth?

Ans:- Wisdom

Question 5: As an element of the noble personality wealth, joy is both an emotional state of and a cognitive state of___.?

Ans:- Pleasure – Inner peace

Question 6: Your personality lies in the of yourself from and the emotions that manifest from the

Ans:- Perception – inside – outside

Question 7: Which of the following is the most appropriate statement about truthfulness?

Ans:- Truthfulness is something that does not change through space and time.

Understanding Inner Self – Creating Happiness: Advanced Class 2

All Quiz Answer in Video:- 

Conclusion

In conclusion, the Remitano Exchange Learn and Earn program signifies a groundbreaking approach to cryptocurrency education, empowering users with knowledge while rewarding their learning journey.

Leave a Comment