Kucoin SO-COL Listing Carnival Learn And Earn Quiz Answer : $50,000 in SIMP To Be Shared!

The “SO-COL Listing Carnival Learn and Earn Quiz,” a new project by Kucoin, is a fun way for users to learn more about the SO-COL platform. This event brings together the fun of learning with the chance to make money by taking a quiz.

Price Pool : 10,000$ Worth Shimp Token

Event Period: 10:00:00 on January 19, 2023 to 10:00:00 on January 26, 2023 (UTC)

Winners

Pool 1: Early Bird Reward

The first 400 participants who fill in the form and get all the correct answers will evenly split a SIMP prize pool worth $2,000 ($5 in SIMP each)

Pool 2: Other Qualifiers Reward

Other participants (except the 400 winners of Pool 1) who fill in the form and get all the correct answers will evenly split $8,000.

Quiz Link: Click here

Kucoin SO-COL Listing Carnival Learn And Earn Quiz Answer 

Q1. What is the link to SO-COL platform?

Ans:-  socol.io

Q2. Which chain will the $SIMP token be on?

Ans: Ethereum

Q3. What is the initial circulating supply of $SIMP on TGE?

Ans: 49 million

Q4. What is SO-COL?

Ans: A community management platform for creators…

Q5. Who is the founder of SO-COL?

Ans: Irene Zhao

Q6. When did SO-COL platform went live?

Ans: Nov 2022

Q7. Which is not a platform feature of SO-COL?

Ans: Swap $ETH for stablecoins

Q8. Who is not an investor of SO-COL?

Ans: Alameda Ventures

Conclusion

To sum up, the Kucoin SO-COL Listing Carnival Learn and Earn Quiz combines learning with earning prizes, making the experience more fun for both cryptocurrency experts and beginners. This further solidifies Kucoin’s position as a star in crypto education.

Leave a Comment