Kucoin Caduceus Quiz (Question & Answers)

Kucoin, one of the most popular cryptocurrency exchanges, just released the Kucoin Caduceus Quiz, a fun and educational way to teach its users about blockchain and cryptocurrency. Not only is this quiz a test of your skills, it’s also a way to learn more about the crypto world.

Campaign Period Date:- 14, 2022 to  22, 2022 September.

IMPORTANTINFORMATION
Campaign Period Date14, 2022 to  22, 2022 September
Google formClick here
Gleam TaskClick here
kucoin exchangeClick here

 

Tasks Processes:-

  1. Gleam Me Jo Quiz Answer Hai Pehle Inko Fill-up karma Hai,
  2. Fir Kucoin (UID) Dalni Hai, Or Submit Karna Hai,
  3. Caduceus & Kucoin ko Twitter par Follow Karna Hai,
  4. Caduceus & Kucoin ko Discord par join Karna Hai. 

Es Abhigyaan main bhaag lene ke Liye, Aapke pas kucoin par ek account hona chaahiye. Yadi aapke pas nhi hai, to uper diye gaye kucoin exchange link se ek account banaen aur airdrop join kare.

kucoin Caduceus Quiz Questions and Answers

Q1. What is the complete name of “CMP”?

Answer: Caduceus Metaverse Protocol 

Q2. What does Caduceus consensus process go by?

Answer: Caduceus Metaverse Protocol 

Q3. Does Caduceus support seamless migration of EVM and solidity contracts?

Answer: Yes

Q4. What is Caduceus’ most recent peak TPS?

Answer: TPS peak can reach 100,000

Q5. When did Caduceus or the NFT fashion brand, HAPEBEAST, form a partnership? 

Answer: May 6, 2022

Q6. Which of following celebrities participated in this Series A strategic funding round?

Answer: Legendary football star and former England and Chelsea FC captain, John Terry

Q7. Caduceus or Bin Zayed Group have formed an alliance that will employ virtual reality technology to create a digital twin of one of the cities listed below. Please pick which city this will be.

Answer: Dubai

Q8. What types of assistance are available to application developers on the Caduceus chain? 

Answer: All of the above

Conclusion

Finally, the Kucoin Caduceus Quiz shows that Kucoin wants to teach its users and get the community involved. It’s an original way to make the complicated world of cryptocurrency easier for more people to reach and understand.

 

Leave a Comment