CoinMarketCap x BNB Chain Learn & Earn Quiz Answer

CoinMarketCap x BNB Chain Learn & Earn

The popular website CoinMarketCap, which tracks the prices of cryptocurrencies, has started a fun and educational campaign called “CoinMarketCap x BNB Chain Learn & Earn Quiz.” The goal of this project is to teach people about the BNB chain and give them a quiz to show how much they’ve learned. By passing the quiz, campaign members can earn tokens, making it a one-of-a-kind way to learn and earn. This article goes into great depth about the campaign, how it works, and what the possible benefits are for people who join.

Price Pool :- $250,000 

Winner:-  30,000 Lucky Participants

1. Register Coinmarketcap:- Click Here


2. Binance Exchange:- Click Here

3. Coinmarketcap Quiz:- Click Here

 
Process:- 

 
1. Quiz link par click krke start par click kare.
 
 
 

2. Robot verify kare.

 

 


3. Yes par click kare.

 

 
 

4. Coinmarketcap Ragisterd Email ID dale. Account na hone par diye gaye link se account create kare.

 
 

5. Coinmarketcap Log in Apna Profile Link dale.

 

 
 

6. Apna Binance Exchange ka UID Dale. Account na hone par uper diye gaye link se account create kare.

 

 
 

7. Ab Next par click krke Sabhi Quiz ka Ans den.

 

 

 


CoinMarketCap x BNB Chain Learn & Earn Quiz Answer:-
 
 
Helio Quiz Answers:-

Q1) What is the Helio protocol?
Answer:- A decentralized and over-collateralized destablecoin solution capitalizing on the potential of liquid staking & yield-bearing assets.

Q2) What is the Loan-To-Value ratio for borrowing $HAY?
Answer:- 66%

Q3) What is a destablecoin?
Answer:- A decentralized digital asset backed by decentralized cryptocurrency as collateral and while non-volatile, can be subject to minor fluctuations

Q4) How can I obtain the $HAY destablecoin?
Answer:- Providing $BNB in collateral, and borrowing/mint $HAY against it.

Q5) How does Helio protocol ensure that $HAY yields are sustainable?
Answer:- All of the above

Q6) Please find the “Unique Code” in Helio’s video and submit the “Unique Code” here!
Answer:- 170822

 
Ans7:- Yes, i Followed & left a Comments 

Wombat Exchange Quiz Answers:-

Q1) What is the vision of Wombat Exchange?
Answer:- Stableswap 2.0

Q2) What are the competitive advantages of Wombat Exchange?
Answer:- All of the above

Q3) What traditional finance concept does Wombat use to manage its liquidity?
Answer:- Coverage Ratio

Q4) What tokens are included in Wombat’s liquid staking pool?
Answer:- BNB, BNBX and stkBNB

Q5) Please find the “Unique Code” in Wombat Exchange’s video and submit the “Unique Code” here!
Answer:- 300822


Stader Quiz Answer:-

1Q. Ans:- A: 6

2Q. Ans:- All of the above

3Q. Ans:-  The exchange rate of

BNBX with respect to BNB increases over time as staking rewards accumulate

4Q. Ans:-  All of the above

5Q. Ans:-  < 1 minute

6Q. Ans:- 050822

Ankr Quiz Answers:-

Q1) How does liquid staking differ from staking?
Answer:- Liquid staking solves the capital inefficiencies of staking, because it unlocks the capital staked to be used in other protocols.

Q2) What are the advantages of liquid staking tokens?
Answer:- All of the above

Q3) Which networks does Ankr support for liquid staking?
Answer:- Ethereum, Polkadot, Fantom, BNB, Avalanche, Polygon, Kusama

Q4) Find the “Unique Code” in Ankr’s video and submit the “Unique Code” here
Answer:- 080862

pStake Finance Quiz Answer:-

Q1) After every epoch does the value of stkBNB decrease or increase against BNB?
Answer:- Increases

Q2) Users unstaking BNB from PSTAKE will have to wait for how many days?
Answer:- 15 Days

Q3) Which application provides the leverage yield farms for stkBNB?
Answer:- Alpaca Finance

Q4) What is the protocol fee charged by PSTAKE for the first 90 days?
Answer:- 0%

Q5) Which on-chain security analysis does PSTAKE use for stkBNB?
Answer:- Forta

Q6) Find the “unique code” in the pStake Finance’s video and submit the “unique code” here.
Answer:- 012020

Conclusion: 

The CoinMarketCap x BNB Chain Learn & Earn Quiz is a new way to do things in the cryptocurrency world; it combines learning with earning prizes. This program not only gives people a reason to learn about blockchain technology and the BNB Chain, but it also gives people a useful reward if they pass the quiz. This is a great chance for people to learn more about the crypto world and possibly earn rewards at the same time. As the world of cryptocurrencies changes, it’s important to have educational programs like these to keep people aware and involved.

Leave a Comment