BitMart x GET Learn to Earn Quiz Answer

 BitMart x GET Learn to Earn Quiz Answer 

BitMart, a well-known cryptocurrency company, just released a new, creative program called “BitMart x GET Learn to Earn Quiz.” The goal of this project is to help its users learn more about cryptocurrencies and blockchain technology. By answering these questions, users can earn rewards while also learning more about the crypto area, which is changing very quickly.

BitMart x GET Learn to Earn Quiz Answer 
 
Reward Pool:- 250,000 $GET (Approx.$5,000) Airdrop 
 
Winners:- 1000 lucky winners (250 GET each
 
Event End:-  11:59 PM UTC September 3

Post:- https://bit.ly/3B0YfeT

Form Fill:- https://bit.ly/3AyMmuX

Bitmart Exchange:- https://www.bitmart.com/register-referral/en?r=r9FDB4

Process:- 

1. Post Link Par Click Karke Twitter Follow & Telegram Join Kare.

2. Post Me 3 Friends ko Tag Karke Retweet kare Aur Uska screenshot Len.

3. Form Fill Par Click Karke Sabhi Details Fill Kare.

4. Bitmart Exchange Me Account Na Hone Par Diye Gaye Link Se Account Open Kar Sakte Hai.

BitMart x GET Learn to Earn Quiz Answer

Q1. What is GESIA stand for?

Ans:- Green Earth Social Impact Alliance

Q2. Which is the initial offering price of GET(Green Earth community Token)?

Ans:- $0.02

Q3. What are the major services of GESIA?

Ans:- All of the above

Q4. What is the definition of Social Impact investment according to Global Impact Investment Network(GIIN)?

Ans:- A priority shift toward the good of society in selecting investment opportunities

Q5. What percentage of millennials believe social impact is key to their investing decision?

Ans:- 93%

Q6. What is Carbon Offset Credit?

Ans:- A credit that a person or organization can buy to decrease its carbon footprint.

Q7. According to the Bloomberg’s report, the price of Carbon Offset Credit will increase by how much by 2050?

Ans:- 50 times from current price

Q8. What is the size and growth rate of global green technology market as of 2020?

Ans:- USD 120B with CAGR of 21.9%

Q9. What is Funding DAO?

Ans:-A type of decentralized autonomous enterprise that focuses on investment activities

Q10. Any words or suggestions for GESIA?

Ans:- Es Project Se Related koi bhi word dal den.

Conclusion 

The BitMart x GET Learn to Earn Quiz is a unique way to teach people about cryptocurrencies and give them prizes at the same time. This fantastic opportunity for users to learn more and make money at the same time demonstrates BitMart’s dedication to promoting crypto learning.

Leave a Comment