Binance P2P Learn and Earn Quiz Answer : Binance P2P User Earn Free BUSD

Binance, a world leader in cryptocurrencies, has started the “P2P Learn and Earn” program, which includes a quiz to help users learn more about peer-to-peer (P2P) trading.

Binance P2P Learn and Earn Quiz Answer : Binance P2P User Earn Free BUSD

Reward:- 0.5$ Each User

How To Participate

1. sabse pahale binance app ko open karen aur home page par p2p trading par click kare

2. usake bad upper 3 line par click karen

3. usake bad Replay Guide par click kare

4. usake bad photo me dikhaye gaye tir ke nishan par click kare

5. usake bad Take Quiz Now par click kare

6. usake bad niche tir ke nishan par click karke fir Start Quiz par click kare

Binance P2P Learn and Earn Quiz Answer 

Q1. What is a fake SMS scam?

Ans:- Any of the above.

Q2. Who can use Binance P2P?

Ans:- Only verified Binance users.

Q3. What are the benefits of using Binance P2P?

Ans:- All are correct.

Q4 What should I do when the buyer sends me proof of payment via P2P chat, claiming that they have paid?

Ans:- Check my bank or e-wallet balance to see if the fiat has arrived, make sure the buyer’s verified name matches the sender’s name, then release crypto.

Q5. What is P2P trading?

Ans:- Peer-to-peer trading, where you buy and sell directly with another person without going through a middleman.

Q6. Will Binance P2P send me messages in the chat box asking to release funds while a transaction is pending?

Ans:- Binance P2P will only send Risk Alerts in the Chat Box.

Q7. Which wallet is used for Binance P2P Trading?

Ans:- Funding wallet

Q8. What should I do if the counterparty asks me to provide my social account or phone number?

Ans:- Do not send & insist on communicating through Binance P2P chat only.

Note:- Quiz aage pichhe ho sakata hai, achhe se dekhkar quiz ko complete kar lijiye &  Quiz Complete ke 48hrs me Rewar mil jayega, fir use Redeem kar lena hai

Redeem Procces:- Go To Binance Profile>> Reward Centre >> Redeem >> Done

                         

Conclusion

Finally, the Binance P2P Learn and Earn Quiz is a fun and unique way for users to learn more about P2P sharing, which is an important part of the cryptocurrency economy.

Leave a Comment