Binance Learn & Trade : Complete Tasks to Share $100,000 in KAVA, XTZ, SAND & HFT Token Quiz answer

Binance, a giant in the cryptocurrency exchange market, launches “Learn & Trade,” a new program that teaches users about the ins and outs of dealing while also giving them real-life trading chances.

Binance Learn & Trade : Complete Tasks to Share $100,000 in KAVA, XTZ, SAND & HFT Token Quiz answers

Event Date:- 2022-12-05 07:00 to 2022-12-18 23:59 (UTC)

Price Pool:- $100,000

Reward Distribution:- 14 Days

Event details:-  Click Here

How To Participate:- 

Follow All Screenshot

1. Open binance account & click more option

2. Click Activities

3. Click Explore the latest activities

4. click learn & trade events

5.click register now

6. Click Register Now

7. Open quiz & submit quiz answer

Task:-

1. Click Register Now Button

2. Submit Quiz Answer

3. Compete $500 Spot Trading Valume (Buy/sell)

 Trading pairs:- KAVA/USDT, KAVA/BUSD, XTZ/USDT, XTZ/BUSD, SAND/USDT, SAND/BUSD, HFT/USDT, HFT/BUSD

Binance Learn & Trade  KAVA, XTZ, SAND & HFT Token Quiz answer

Q1. What is Kava?

Ans:-An interoperable Layer 1 with EVM optimized for protocol growth

Q2. How is Kava optimized for protocol growth?

Ans:-By being an interoperable Cosmos-Ethereum EVM with streamlined developer resources

Q3. What is the Tezos blockchain known for?

Ans:-All of the above

Q4. The upcoming Lima upgrade will be which number upgrade for the Tezos blockchain?

Ans:-12

Q5. How many Alpha Seasons did The Sandbox host during the year 2022?

Ans:-3

Q6. What was the first avatar collection that The sandbox released?

Ans:-The Doggies

Q7. What is unique about trades on Hashflow?

Ans:-All of the above

Q8. How do I start trading on Hashflow?

Ans:-Connect your wallet

Conclusion

Finally, Binance Learn & Trade is a revolutionary program that bridges the gap between theoretical knowledge and real-world trading skills in the world of cryptocurrencies. It is an important tool for anyone who wants to learn the art of crypto trading.

Leave a Comment