Binance Learn And Earn Quiz Answer

With its “Learn and Earn” program, Binance, one of the best cryptocurrency platforms in the world, has come up with a creative way to teach its users about cryptocurrencies and blockchain technology. This project not only teaches people, but it also gives them rewards for doing so. This article goes into great depth about the Binance Learn and Earn quizzes, showing you how to do well and giving you clues to the answers.

How to Understand Binance’s “Learn and Earn” Program

What does Learn and Earn on Binance mean?

The Learn and Earn program on Binance is meant to encourage users to learn more about different cryptocurrency and blockchain technologies. Users can get gifts in the form of cryptocurrencies by taking quizzes and finishing learning courses.

Binance Exchange:- Click Here

 

Binance BUSD Beginner Quiz Answer :- 

 

Q1. What are the essential steps to start margin trading on Binance?

Answer:- Deposit funds Into your Margin Account

 

Q2. What’s the benefit(s) of Binance margin trading?

Answer:-All of the above

 

Q3. Where do Binance Margin traders place their orders?

Answer:-Spot market

 

Q4. Margin trading lets you:

Answer:-Amplify your gains and losses

 

Q5. What’s the maximum level of leverage Binance Margin provides?

Answer:-10X

 

Q6. When receiving a margin call notification, what should you do?

Answer:-Reduce your position to repay the debt or add more collateral into the margin account

 

Binance JASMY Quiz Answer:-

Q1. What does the Metaverse Fund..

Ans: All are correct

Q2. Which of the following is characteristic…

Ans: All are correct

Q3. What is Jasmys goal
Ans: To promote data democracy

Q4. How many JASMY token are allocated..
Ans: 1 billion

Q5. Jasmy is based in Japan
Ans: True

Q6. Jasmy is making its foray into 

Ans: Metaverse


Q7. Which exchange…
Ans: All are correct

Q8. In which of the following ways…
Ans: PoW


Binance BSW Quiz Answer:-

Q1. What is the trading fee…
Ans: 0.1

Q2.Biswaps core products include 

Ans: All are correct

Q3. Biswap is a…
Ans: Decentralized exchange using a AMM model

Q4. Who was Biswap audited by? 

Ans: CertiK


Q5. How is the Biswap NFT marketplace…
Ans: Distributor equally between buyers and sellers in Robi Boosts

Q6. What is max supply of BSW 

Ans: 700 million

Q7. What is the current BSW…
Ans: 16 BSW

Q8. What is the maximum…
Ans: 20

Q9. What is Biswap native token 

Ans: BSW

Binance RUNE Quiz Answer:-

Q1. THORChain is a layer…
Ans: False

Q2. How would a BTC-to-ETH… 

Ans: Internally

Q3. What is the role of a trade… 

Ans: Function

Q4. How many types…
Ans: 4

Q5. What is the total supply…
Ans: 500

Q6. What is the native coin…
Ans: RUNE

Q7. Which of the following…
Ans: RUNE is used

Q8. How does THORChain…
Ans: Tendermint Byzantine Tolerance, Cosmos-SDK, and Threshold Signature Scheme(TSS)

Q9. Who secures the network
Ans: Node Operators

Q10. What are the use cases of…
Ans: Governance, incentivization, settlement and network security

 

Binance Harmony Quiz Answer:-

 

Q1. Why should tokens have a finite supply? 

Ans:-To avoid inflation and incentivize token appreciation

 

Q2. What consencys mechanism does harmony use?

Ans:- Effective proff of stake

 

Q3. Which technologies does harmony implemet to achieve scalability without sacrificing security? 

Ans:-Sharding and effective proff of stake

 

Q4. What is harmonys yearly network reward to validators? 

Ans:- 441 million tokens

 

Q5. Which of these DAOS have been funded by Harmony? 

Ans:-All are correct

 

Q6. What’s makes up the yearly reward at harmony? 

Ans:-Issuance + transaction fees

 

Q7. Harmony has created bridges for which chains? 

Ans:-All are correct

 

Q8. How much Grant Will harmony provide to new projects through the harmony Ecosystem fund? 

Ans:-$300 Million

 

Q9. How many DAOS does Harmony aim to find in the future? 

Ans:-10.000

 

Binance COTI Quiz Answer:-

 

Q1. Select is the network(s) in which COTI operates: 

Ans:-All are correct

 

Q2. How does COTI keep ITS transaction fees low? 

Ans:-All are correct

 

Q3. What does COTI MultiDAG enable? 

Ans:-The ussuance of tokens on top of the trustchain protocol

 

Q4. The treasure distrubutes reward to COTI holders based on fees collected from: 

Ans:- All of COTI’s product, including treasury, COTI pay bussines, Djed, and more

 

Q5. Which type of consensus algorithm is used on the COTI network? 

Ans:-POT (proff of trust)

 

Q6. How can i earn rewards from the COTI ecosystem? 

Ans:-Deposit native COTI into the Treasury

 

Q7. COTI ia powering Djed, which is first algorithmic stablecoin 

Ans:-Cardano’s

 

Q8. What is COTI?

Ans:- A layer-1 blockchain Ecosystem designed for payments

 

Binance QTUM Quiz Answer:-

 

Q1. You can purchase QTUM on binance by: 

Ans:-All of the above

 

Q2. Holding QTUM allows you to vote on proposal. True or false?

Ans:- False

 

Q3. When did the QTUM mainnet launch? Ans:-September 2017

 

Q4. Block rewards are split betweet: 

Ans:- Ten Super Staker

 

Q5. QTUM holders can delegate their UTXOS behind Staker Stakers thrugh

Ans:- Offline staking

 

Q6. Qtum’s account abstaction layer ia designed to:

Ans:- Combine UTXO accounting with smart contract capabilities

 

Q7. When delegate QTUM behind a super Staker, a user must:

Ans:- Provide their wallet address to a super Staker

 

Q8. QTUM combines

Ans:- UTXO accounting

& Smart Contract capabilities

 

Binance SHIBA Quiz Answer:-

 

Q1. Using BNB to pay for trading fees will grant users a discount. (True or false?)

Answer :- true

 

Q2. What are the essential steps to get started with Spot trading? 

Answer :- Select All Answer

 

Q3. Binance Flexible Savings cannot be subscribed to and redeemed at any time. (True or false?)

Answer :- False

 

Q4. What is the trading fee when I use Binance Convert to buy crypto?

Answer :- 0%

 

Q5. I don’t need to complete KYC to buy cryptocurrency. (True or false?)

Answer :- False

 

Q6. A market order is a type of order to buy or sell a security at a specified price or better. (True or false?)

Answer :- False


 

Binance Polkastarter Quiz Answers

 

Q1. What is Polkastarter?

Ans:-Polkastarter is a decentralized crowdfunding platform and leading IDO launchpad.

 

Q2. Polkastarter was founded in 2020, by Daniel Stockhaus, Tiago Martins, and Miguel Leite. 

Ans:- True

 

Q3. Polkastarter aims to become multichain. Which chains does the launchpad support? 

Ans:- Polkastarter currently supports Ethereum, BNB Chain, Polygon, Celo, and Avalanche.

 

Q4. What are Polkastarter’s key features? 

Ans:- Fixed Swap Pools, IDO farming and Polkastarter gaming

 

Q5. POLS is the Polkastarter utility token. Holding or staking POLS allows users to enter IDO’s and NFT sales with higher chances of success. True or false?

 Ans:-True

 

Q6. What are the requirements to participate in an IDO on Polkastarter? 

Ans:- Users must hold or stake 250 POLS or more, pass KYC, and be allowlisted.

 

Q7. How many POLS is it necessary to hold or stake to be eligible for the allowlist? 

Ans:- 250 POLS or more.

 

Q8. Besides IDOS, what other types of investment opportunities can the community find at Polkastarter?

 Ans:-Polkastarter Gaming & NFT Sales

 

 

Binance Terra (LUNA) Quiz Answer:-

 

Q1. What US dollar amount of LUNA can you convert one TerraUSD into? 

Ans:- $1

 

Q2. Terra stablecoins are overcollateralized. True or false?

Ans:- False

 

Q3. Which of the following fiat currencies have stablecoin versions on Terra? 

Ans:- All of the above

 

Q4. Where can you stake LUNA to take part in Terra governance? 

Ans:- Terra Station

 

Q5. For its consensus mechanism, Terra uses:

Ans:- Delegated Proof of Stake

 

Q6. Terra is based in Mongolia. True or false? 

Ans:- False

 

Q7. Anchor Protocol allows users to borrow crypto through:

Ans:- Over-collateralization

 

Q8. You can earn ANC on Anchor Protocol by: 

Ans:- Staking certain LP Tokens, Staking ANC, Borrowing stablecoins

 

Q9. Terra was created using: 

Ans:- Cosmos SDK

 

 

Binance WOO Network Quiz Answers

 

Q1. What share of Woo Network’s revenue contributes to the monthly buyback and burn? 

Ans:- 50%

 

Q2. what is Woo Network’s centralized exchange called?

 Ans:-WOO X

 

Q3. How much does Kronos research trade each day?.

Ans:- $1 Billion+

 

Q4. What network did WOOFI first launch on?

Ans:- BNB Chain

 

Q5. Who benefits from WOO Network’s services?

Ans:-All of the above

 

Q6. WOO Network was selected as a judge in BIN Chain’s most valuable builder program? True or false?

Ans:- False

 

Q7. Who invested in WOO network’s series A+ fundraising round in 2021?  

Ans:-Binance Labs

 

Q8. Which ecosystems are partnered with WOO DAO?

Ans:- All of the above

 

Q9. WOO Network was designed to address high fees and fragmented liquidity across crypto networks and applications. True or false? 

Ans:- True

 


Binance Ankr Quiz Answer:-

 

Q1. Which of the following best describes Ankr?

 Ans:- Ankr provides decentralized blockchain node infrastructure along with an entire product suite that makes it easier to build and earn on Web3.

 

Q2. What is the utility of the native ANKR token?

Ans:- All of the above.

 

Q3. Ankr helps developers access data from blockchains via Remote Procedure Calls (RPCs) and Application Programming Interfaces (APIs).

Ans:- True.

 

Q4. Ankr provides Web3 tools for: 

Ans:- All of the above.

 

Q5. Ankr Protocol is a marketplace for decentralized node infrastructure

Ans:- True.

 

Q6. What is liquid staking?

Ans:- Liquid staking provides instant liquidity for staked assets so users can earn staking rewards and other yields from multiple DeFi strategies at the same time.

 

Q7. Ankr has been decentralized since day one.

Ans:- False.

 

Q8. Ankr is one of the fastest-growing decentralized infrastructure providers.

Ans:- True

 

Q9. Who uses the ANKR token?

Ans:- All of the above.

 

Q10. ANKR token holders can vote on the overall direction of Ankr Protocol via Ankr DAO

Ans:- True.

 

Binance XTZ Quiz Answers :-

 

Q1. What is Tezos’ native coin?

Ans:- tez (xtz)

 

Q2. How does Tezos increase security in the network?

Ans:- By being deeply decentralized

 

Q3. What are some of the types of decentralized applications built on the Tezos blockchain?

Ans:- All of the above

 

Q4. What are some use cases of Tezos’ native coin?

Ans:- Voting rights dan Becoming a validator (pilih 2 2 nya)

 

Q5. Who can participate in securing the network?

Ans:- Users who delegate their Tez (XTZ) tokens to bakers

 & Validators called bakers (pilih 2 2 nya)

 

Q6. What is the consensus mechanism model used by Tezos called?

Ans:- Liquid Proof of Stake

 

Q7. What Is Tezos (XTZ)?

Ans:- Tezos’ unique self-amending protocol prevents hard forks, dan Tezos’ code is open-source code (pilih 2 2 nya)

 

 

Binance IMX Quiz Answers :-

 

Q1. Which blockchain is the Immutable X ecosystem built for?

Ans:- Ethereum

 

Q2. Users can trade NFTs on any of the marketplaces built on Immutable X.

Ans:- TRUE

 

Q3. What can token holders do with the IMX token?

Ans:-Pay for fees on Immutable X, Vote for governance proposals, Stake to earn IMX rewards (pilih 3 3 nya)

 

Q4. Who can build on IMX?

Ans:- All are correct

 

Q5. What can users do with the Immutable X APIs and SDKs?

Ans:- All are correct

 

Q6. Which scaling technology does Immutable X use?

Ans:- ZK-Rollups

 

Q7. Which statement best describes Immutable X?

Ans:- A layer 2 scaling solution for NFTs on Ethereum.

 

Q8. Which Immutable X feature can enhance the liquidity of NFT assets?

Ans:- The Immutable X global order book

 

Q9. What is Immutable X trying to achieve?

Ans:- All are correct

 

Q10. Which ZK proof does Immutable X use?

Ans:- STARK proof


 

Binance Multi Quiz Answers :-

 

Q1. What are the use cases of MULTI?

Ans:- Governance and staking

 

Q2. How many tokens are currently supported by Multichain?

Ans:- 1000+

 

Q3. What is the total supply of Multichain’s native token?

Ans:- 100 M

 

Q4. What are the solutions that Multichain offers for seamless transfer of assets?

Ans:- Cross-Chain Bridges, Routers, and anyCall

 

Q5. What is the native coin of Multichain?

Ans:- MULTI

 

Q6. How is consensus reached in Multichain?

Ans:- Independent nodes that own part of a private key collectively sign transactions.

 

Q7. Interoperability is the concept of independent blockchains being able to interact with each other.

Ans:- true

 

Q8. What benefits do users sending assets from one network to another enjoy?

Ans:-All are correct.

 

Q9. What’s the difference between Multichain’s bridges and routers?

Ans:- Bridges enable interoperability between two chains while routers enable interoperability between any chain.

 

Binance BUSD Quiz Answers :-

 

Q1. I have noticed that….

Ans:- False

 

Q2. The main benefit of keeping ….

Ans:- False

 

Q3. Why KYC ?

Ans:-

– Its part …

– KYC improves …

– KYC Check …

– KYC proactively …

 

Q4 What is Cryptocurrency?

Ans:- A Cryptocurrency is a form of digital cash that enable ….

 

Binance KNC Quiz Answer:-

 

Q1. What is KyberSwap?

Ans:- All are correct

 

Q2. What is KyberDAO?

Ans:- Kyber Network’s community governance platform

 

Q3. Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens.

Ans:- True

 

Q4. The Amplification (AMP) factor is used to ___.

Ans:- Mimic higher levels of liquidity

 

Q5. Which blockchain is KyberSwap based on?

Ans:- Ethereum

 

Q6. Users can earn KNC by

Ans:- All are correct.

 

Q7. KyberSwap uses a ___ Market Maker protocol?

Ans:- Dynamic

 

Q8. What is Kyber Network’s native token?

Ans:- KNC


 

Binance FRONT Quiz Answer:-

 

Q1. How does Frontier ensure the safety of its users?

Ans:- Frontier performs rigorous due diligence on all natively integrated projects, requiring them to show security proof via audit reports.

 

Q2. What is the role of FRONT in the Frontier ecosystem?

Ans:- FRONT is the utility token of the Frontier ecosystem. It has a total supply of 100M and is mainly used to reward users for exploring DeFi and using the Frontier wallet.

 

Q3. What is the difference between native wallet integration by Frontier and non-native wallet integration?

Ans:- Native wallet integrations are implemented directly inside a wallet, while non-native rely on third-party applications and dapp browsers.

 

Q4. Which popular NFT marketplaces does Frontier support?

Ans:- All are correct

 

Q5. How many cryptocurrencies can you swap using Frontier?

Ans:- 4000+

 

Q6. Which non-EVM blockchains does Frontier currently support?

Ans:- Solana, Tezos, Algorand, Zilliqa, Bluzelle, Elrond, BNB Beacon Chain

 

Q7. What is native staking in Frontier?

Ans:- Native staking is the staking of assets with validators to secure a blockchain, performed natively within the Frontier wallet application

 

Q8. On which devices is Frontier supported?

Ans:- iOS & Android

 

Q9. What is the benefit of Frontier’s Smart DeFi Notifications?

Ans:- Smart DeFi Notifications keep users up-to-date on their DeFi, NFT, and GameFi positions across all networks

 

Binance REEF Quiz Answer:- 

 

Q1. What consensus mechanism does the Reef ecosystem use? 

Ans:- Nominated Proof of Stake

 

Q2. What does Reef stand for? 

Ans:-Reliable, Extensible, Efficient, Fast

 

Q3. How much does the average transaction cost on Reef?

Ans:- $0.17

 

Q4. What does REEF-20 mean? 

Ans:-The native utility token that powers the Reef blockchain

 

Q5.  How many types of REEF tokens exist on the market?

Ans:- 3

 

Q6. What is Reef Finance?

Ans:- A layer 1 blockchain for DeFi, NFTs, and gaming

 

Q7. What is Reef’s current max token supply? 

Ans:- There is no max supply

 

Q8. What are the types of REEF tokens? 

Ans:- All of the options

 

Q9.  How many transactions per second (TPS) is Reef able to process?

 Ans:-Over 460 TPS


 

Binance T Quiz Answer:- 

 

Q1. Proxy Re-encryption allows the sharing of encrypted data without decryption of data or the sharing of private keys. True or False? 

Ans:- true

 

Q2. tBTCv2 is a bridge between Bitcoin and

Ans:- Ethereum

 

Q3. tBTCv2 is the only bridge bringing your Bitcoin to Ethereum that preserves open access and doesn’t require you to trust a third party. True or False?

Ans:- true

 

Q4. What is NOT a feature of threshold cryptography? 

Ans:- Reliance on central authority (X)

 

Q5. Proxy re-encryption is designed to 

Ans:- Protect user data and enforce access controls

 

Q6. Which are features of the Threshold Network? 

Ans:- All are correct.

 

Q7. Threshold was created from the first-ever decentralized merger of the NuCypher and Networks?

Ans:- keep

 

Q8. Threshold cryptography empowers users to no longer have to make a trade-off between usability and

Ans:- Privacy

 

 

Binance PAXG Quiz Answer:-

 

Q1. The value of a PAXG token is equal to:

Ans:- 1 troy oz. of physical gold

 

Q2. How do I know PAXG is fully backed by physical gold?

Ans:- An independent auditing firm performs monthly checks on Paxos’ gold reserves.

 

Q3. PAXG storage fees are

Ans:- 0.00%

 

Q4. When you own PAXG, you own physical gold. True or false?

Ans:- True

 

Q5. Paxos holds all customer assets, including PAXG, safely separate from any corporate funds and the company balance sheet. True or False?

Ans:- True

 

Q6. PAXG is regulated and approved by ____

Ans:- New York State Department of Financial Services

 

Q7. How can a PAXG holder look up their vaulted physical gold’s serial number and physical characteristics?

Ans:- Enter their Ethereum wallet address on the PAXG lookup tool.

 

Q8. Where are PAXG’s physical gold reserves stored?

Ans:- London Bank Vaults

 

Q9. Which gold tokens can be redeemed for physical gold?

Ans:- PAX Gold (PAXG)

 

Q10. PAXG is built as an ____

Ans:- ERC-20 token on the Ethereum blockchain

 

Binance STP Quiz Answer:-

 

Q1. What chains is STP bridging with its cross-chain technology?

Ans:- Ethereum to Polygon

 

Q2. Which participation metrics are trackable on Clique?

Ans:- All are correct

 

Q3. Which technology enables cross-chain governance on STP?

Ans:- Data Bridge

 

Q4. What problem does Clique solve?

Ans:- Fragmentation of DAO tools in the space

 

Q5. What is the main use case of STPT?

Ans:- Governance

 

Q6. What are the two main functions of Clique?

Ans:- DAO creation and DAO management

 

Q7. What type of DAOs does STP have a pre-made template for?

Ans:- Investment DAO, Membership DAO, and Project DAO

 

Q8. What is the native coin of STP?

Ans:- STPT

 

Q9. What is Clique

Ans:- The all-in-one DAO platform that enhances member participation in DAOs through a single platform for everything DAO-related, whether it be voting, proposals, social posts, analytics, token management, etc.

 

Q10. For DAOs on layer-1 blockchains, how is the voting power for governance on Clique determined?

Ans:- The voting power will be dependent on the amount of native DAO tokens held by users in their wallet using the cross-chain technology


 

Binance SKL Quiz Answer:-

 

Q1. How much are gas fees on the SKALE Network?

Ans:- zero

 

Q2. What type of blockchain is the SKALE Network?

Ans:- Modular Layer1/Layer2 Hybrid

 

Q3. What types of decentralized applications run on SKALE?

Ans:- All are correct

 

Q4. How does SKALE improve User Experience?

Ans:- All are correct

 

Q5. The SKALE network supports thousands of independent blockchains, multi-chains, and storage chains with zero gas fees, faster commit times, and increased transaction throughput. True or False?

Ans:- true

 

Q6. How does SKALE increase the supply of SKALE Chains?

Ans:- Incentivizing SKALE chain creation through surge pricing.

 

Q7. SKALE is Ethereum compatible. True or false?

Ans:- true

 

Q8. How many Elastic Sidechains can be created in the SKALE ecosystem?

Ans:- An unlimited amount

 

 Binance UMA Quiz Answer:-

 

Q1. What makes the OO optimistic?

Ans:- Proposed data will not require resolution unless it is disputed, and disputes are rare

 

Q2. How many tokens did UMA transfer to its DAO in 2021?

Ans:- 35 million tokens

 

Q3. Who are the three actors in the OO system?

Ans:- The contract requesting the data; the participant proposing the data; and the disputer

 

Q4. Why is there a reward associated with voting correctly?

Ans:- So there is an incentive to be correct

 

Q5. Why does the OO include a human component?

Ans:- Humans can provide any kind of knowable truth to a blockchain

 

Q6. What are the phases in the UMA voting process?

Ans:- Voting period; voting revealing period; reward collection period

 

Q7. What is the DAO tooling organization that is a sister protocol to UMA and Across and is secured by the OO?

Ans:- Outcome.Finance

 

Q8. How long does it typically take for the OO, through its UMA token holders, to resolve a dispute?

Ans:- 48 hours

 

Q9. What is UMA’s native token?

Ans:- UMA coin

 

Q10. What is the cross chain bridge empowered by UMA and its OO?

Ans:- Across

 

Binance BAND Quiz Answer:-

 

Q1. All of these concepts are related to Band Token EXCEPT for…

Ans:- Cash incentives

 

Q2. Which sentence is INCORRECT?

Ans:- Band Protocol leverages on-chain centralized oracles that link on-chain applications together.

 

Q3. Which characteristics differentiate Band Protocol from other oracle services?

Ans:- Decentralization, maximum customization and flexibility, easy scalability, economical cost, interoperability, and cross-chain

 

Q4. Which ecosystem(s) has/have partnered with Band Protocol?

Ans:- All are correct

 

Q5. Which of the following IS NOT a use case of the BAND token?

Ans:- To secure a discount when requesting data

 

Q6. Which sentence is CORRECT?

Ans:- BandChain’s Delegated Proof of Stake design and BAND token create a decentralized network.

 

Q7. What network is BandChain on?

Ans:- cosmos

Q8. Which characteristic DOES NOT correctly describe BAND Protocol?

Ans:- On-chain DeFi protocol

Conclusion

Binance’s Learn and Earn program is a first in the crypto world; it combines the chance to learn with the chance to make money. Not only does it encourage learning, but it also helps people understand a market that is complicated and always changing. As the world of cryptocurrency continues to grow, these kinds of training programs will become even more important for getting more people involved in the digital economy.

Leave a Comment