Binance Learn And Earn POND Quiz Answer

Binance Learn And Earn POND Quiz Answer

Earn 72.876685 POND total Staking rewards
Principal Reward: 70 POND
APR: 10%
Duration: 150 days
Est. Interest: 0.0191779 POND / day

Binance Learn And Earn Quiz Answer

Q1. Which programming languages does Marlin support?
Ans:- All of the options

Q2. What does Oyster use to ensure the correctness of computations?
Ans:- Trusted Execution Environments (TEEs)

Q3. Applications deployed on which chain can use Marlin?
Ans:- All of the options

Q4. What kind of applications are suitable for deployment on Marlin?
Ans:- All of the options

Q5. What is Kalypso?
Ans:- A ZK-proof marketplace

Q6. What is the utility of Oyster?
Ans:- Delegating complex computations

Q7. Marlin can be used as a coprocessor using two sub- protocols, namely,
Ans:- Oyster and Kalypso

Q8. Which token does the Marlin ecosystem rely on to derive its security guarantees?
Ans:- POND

Q9. What is Marlin?
Ans:- Verifiable computing protocol

Leave a Comment