Binance Learn And Earn OM, LPT, BTTC & HIGH Quiz Answer

The Binance Bitcoin Button and Binance Wodl games are two of the many ways that users can make cryptocurrency on Binance, a well-known cryptocurrency exchange. They have a program called “Learn and Earn” that has quizzes on different subjects and is one of their most popular items. Binance added four new questions to this program on September 7, 2022. These quizzes cover LPT, BTTC, HIGH, and OM.

All User’s FCFS Event..

Binance Exchange:- https://accounts.binance.com/en/register?ref=172938804

PROCESS:- 

1. Binance Exchange Open kijiye & Home Page par learn and earn banner par click kare 

2. Quiz par jakar start Course par click kare 

3. Niche Dikhaye gaye Nishan Par Click Kare.

4. Uper Quiz ka Option Aa jayega Us Par Click Karke Sabhi Quize Ka Answer Den

Binance LPT Quiz Answer 

Q1) What is the native token of Livepeer?

Answer: LPT

Q2) Who stakes Livepeer tokens (LPT) in order to receive a share of video processing fees?

Answer: Delegators

Q3) Livepeer is built on which blockchain?

Answer: Ethereum

Q4) What are the benefits of delegating LPT on the Livepeer network?

Answer: All are correct

Q5) Livepeer has processed over 150 million minutes of video since its mainnet launch. True or false?

Answer: True

Q6) Which of the following provides a gateway to delegating on the Livepeer network?

Answer: The Livepeer Explorer

Q7) Transcoding is one of the steps necessary to deliver video content smoothly to end users. True or false?

Answer: True

Q8) Livepeer is used primarily to process what type of content?

Answer: Video content

Q9) Livepeer orchestrators receive a share of video processing fees in the form of?

Answer: ETH

Q10) When was Livepeer’s mainnet launch?

Answer: 2018

Binance BTTC Quiz Answer 

Q1) “Locked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

Q2) With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

Q3) What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

Q4) Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

Q5) What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to grow your crypto holdings

Q6) What is NOT staking?

Answer: Generate returns by trading your coins

Q7) Once you subscribe to the Locked Staking, interests will be calculated from the following day, and are distributed to your Spot Wallet every day. True or false?

Answer: true

Q8) When the Locked Staking process is complete, the staked assets will be redeemed automatically and returned to your _.

Answer: spot wallet

Q9) Binance Locked Staking’s locking period for different products is the same. True or false?

Answer: False

Binance HIGH Quiz Answer 

Q1) What is HIGH token’s maximum supply?

Answer: 100 million

Q2) Which region will the next Highstreet’s IHO be based on?

Answer: Animoca Archipelago

Q3) Which platform can the current stage of Highstreet be played on?

Answer: PC & VR

Q4) Which area does Highstreet stand out from other Metaverses?

Answer: All are correct

Q5) Highstreet’s apparel collection with 8-bit is available for purchase from real-life department stores. True or false?

Answer: True

Q6) Who’s able to purchase lands and become a land owner from Highstreet?

Answer: Brands

Q7) Which ecosystem(s) is HIGH token on?

Answer: Ethereum & 

                 BSC

Q8) What are the feature(s) of Highstreet Homes?

Answer: All are correct

Q9) Which centralized exchanges can $HIGH tokens be purchased from?

Answer: Binance, Coinbase, Crypto.com

Q10) Highstreet’s Phygital items can only be purchased online.

Answer: False

Binance OM Quiz Answer 

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?

Answer: MANTRA Chain

Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM. &

                IBC

Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes

Q4) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange

Q5) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM

Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes

Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct

Q8) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

Binance Learn And Earn XRP, LSK & BTTC Quiz Ans:- https://bit.ly/3AhobB5

Binance Learn And Earn BUSD Beginner,JASMY, BSW, RUNE, Harmony, COTI, QTUM,  SHIBA, Polkastarter, LUNA, WOO, ANKR, XTZ, IMX, MULTI, BUSD, KNC, FRONT, REEF, T, PAXG, STP, SKL, UMA & BAND Quiz Ans:- https://bit.ly/3AGddXq

Final Thoughts

The Binance Learn and Earn program is a great idea that does two great things: it teaches people about different cryptocurrencies and blockchain technologies and rewards them for doing so. People who take these quizzes can not only learn more about cryptocurrencies like LPT, BTTC, HIGH, and OM, but they also have a chance to win prizes in the form of cryptocurrencies. This method makes the changing world of blockchain and cryptocurrencies easier to understand and connect with, attracting more people to do so. It also makes it less scary for people who are just starting out. It’s a step toward making the crypto space less mysterious and building a group of users who are smarter and more knowledgeable.

Leave a Comment