Binance Learn And Earn OM, BURGER & KNC Quiz Answer


Binance Learn And Earn OM, BURGER & KNC Quiz Answer

Event Date:-  21 Sep 2022

Event Time:- 09:30pm (IST)

Event Details:- https://bit.ly/3SqcFuR

All User’s FCFS Event.

Binance Exchange:- https://accounts.binance.com/en/register?ref=172938804


PROCESS:- 

1. Binance Exchange Open kijiye & Home Page par Niche Photo me Tir ke Nishan  par click kare 

2. Ab Latest Activities par click kare 

3. Niche Dikhaye gaye Learn And Earn Article Par Par Click Kare.

4. Ab Article Open ke Bad Scroll Karke Nich Jaye Start Earning By Learning Today Par Click Karen 

5. Ab Scroll Karke Quiz Ko Search Kare aur Start Course par click Karen.

6. Ab Diye Gaye tir ke Nishan Par Click Karen 

7. Ab Uper Start Quiz ka Option Aa jayega Us par click karke Quiz ka Answer Den.

Binance BURGER Quiz Answer 

Question 1: Which chain is Burger Cities based on?

Answer is: BNB

Question 2: What is the name of the token exchange place in BurgerCities?

 Answer is: Black Market

Question 3: From which of the following platforms did BurgerCities evolve?

Answer is: BurgerSwap

Question 4: Which of the following is the central part of the BurgerCities’ gameplay?

Answer is: Hero NFTS

Question 5: What features does BurgerCities have in its current version?

Answer is: All are correct.

Question 6: What is the total supply of BURGER?

Answer is: 63 million

Question 7: How long will the additional issuance of BURGER be unlocked?

Answer is: Unlocked in 36 months

 Question 8: What percentage of the total supply of BURGER is used as incentives?

Answer is: 50%

Question 9: What are the gameplays available in BurgerCities?

Answer is: All are correct.

Question 10: On which platforms can you buy BURGER?

Answer is: All are correct.


Binance KNC Quiz Answer

Q1): What is Kyber Network’s native token?

Answer is : KNC

Q2): What is KyberSwap?

Answer is : All are correct

Q3): Which blockchain is KyberSwap based on?

Answer is : Ethereum

Q4) : Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens.

Answer is : True

Q5): What is KyberDAO?
Answer is : Kyber Network’s community governance platform

Q6): KyberSwap uses a ___ Market Maker protocol?

Answer is : Dynamic

Q7): Users can earn KNC by:

Answer is : All are correct.

Q8): The Amplification (AMP) factor is used to ___.

Answer is : Mimic higher levels of liquidity

Q9): KyberSwap Classic uses a ___ Market Maker protocol?

Answer is : Dynamic

Q10): What is the biggest difference between KyberSwap Elastic and KyberSwap Classic?

Answer is : Concentrated liquidity

Q11) : The main aim of concentrated liquidity is:

Answer is : Capital efficiency

Q12):  How many fee tiers can liquidity providers choose from in KyberSwap Elastic?

Answer is : 5 tiers

Q13):  Besides concentrated liquidity, what features set KyberSwap Elastic apart from its competitors?


Answer is : All of the above

Q14): Based on which of the following factors does KyberSwap Elastic distribute farming rewards?

Answer is : All of the above

Q15): If you’re a DeFi user who wants to customize your earning strategy and bring it to the next level, which KyberSwap version is better for you?

Answer is : KyberSwap Elastic



Binance OM Quiz Answer 

Q1) NFTs, metaverse and gaming can all be built on which one of MANTRA’s stacks?n

Answer: MANTRA Chain


Q2) MANTRA Chain is compatible with which of these blockchains? Select all that apply.

Answer: EVM. &

                IBC


Q3) Does MANTRA Finance provide initial coin offerings?

Answer: Yes


Q4) What is HeliSwap?

Answer: Decentralized exchange


Q5) What is MANTRA’s Governance Token?

Answer: $OM


Q6) Where in the OMniverse can you find retail staking?

Answer: MANTRA Nodes


Q7) MANTRA Nodes offers which of the following?

Answer: All are correct


Q8) What Year was MANTRA founded?

Answer: 2020

          

Binance Learn And Earn XRP, LSK & BTTC Quiz Ans:- https://bit.ly/3AhobB5

Binance Learn And Earn BUSD Beginner,JASMY, BSW, RUNE, Harmony, COTI, QTUM,  SHIBA, Polkastarter, LUNA, WOO, ANKR, XTZ, IMX, MULTI, BUSD, KNC, FRONT, REEF, T, PAXG, STP, SKL, UMA & BAND Quiz Ans:- https://bit.ly/3AGddXq


        Thank you 

Leave a Comment